Peshorja jonë e kuzhinës
në shitje tani!
beebird-smart-scale

Qindra receta,
Mijëra informacione për përmbajtjen

beebird-moka-pot

Kafeja me e shijshme
Projektuar për të bërë

beebird-blood-pressure-monitor

Precizion perfekt
Regjistrimi gjatë gjithë jetës

Dorëzimi i shpejtë
Opsioni fleksibël i pagesës
Mbështetja e bisedës
Opsion i lehtë kthimi
TRANSPORT FALAS PËR TË GJITHA PRODUKTET!
Aplikacioni Beebird Home

Ju jeni tani barista për një filxhan kafe të përsosur

Shkarkoni aplikacionin BEEBIRD Home në telefonin tuaj nga App Store ose Google Play dhe zbuloni fuqinë e aparatit të kafesë

Cilësia

Cilësia e produktit tonë mbahet në standardet më të larta duke u inspektuar me përpikëri në çdo fazë. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.

Efikasitetit të energjisë

Të gjitha produktet tona janë krijuar për të mbrojtur natyrën dhe për të kursyer para për klientët tanë duke konsumuar energji minimale.

Qëndrueshmëria

Ne vazhdojmë aktivitetet tona të biznesit pa dëmtuar mjedisin dhe duke marrë parasysh nevojat e brezave të ardhshëm.