Kjo politikë e cookie-ve përshkruan dhe shpjegon pse ne përdorim cookie dhe teknologji të ngjashme kur vizitoni faqen tonë të internetit në beebird.io. Ai shpjegon se cilat janë këto teknologji dhe pse i përdorim ato, si dhe të drejtën tuaj për të kontrolluar përdorimin e tyre.

Në disa raste, ne mund të përdorim cookie për të mbledhur informacion personal ose mund të bëhet informacion personal kur i kombinojmë me informacione të tjera.

Çfarë janë cookies?
Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash të vendosura në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni një faqe interneti. Cookies përdoren gjerësisht nga pronarët e faqeve të internetit për të operuar faqet e tyre të internetit ose për t'i bërë ato të funksionojnë në mënyrë më efikase dhe për të ofruar informacion raportimi.

Cookies të krijuara nga pronarët e faqeve të internetit quhen "cookie të palës së parë". Cookies të krijuara nga palë të tjera përveç pronarit të faqes së internetit quhen "cookie të palëve të treta". Kukit e palëve të treta mund të identifikojnë kompjuterin tuaj kur udhëtoni përmes faqes së internetit ose vizitoni disa faqe të tjera të internetit.

Pse përdorim cookies?
Ne përdorim cookie-t e parë dhe të palëve të treta për disa arsye. Disa cookie janë të nevojshme për arsye teknike për funksionimin e faqes sonë të internetit dhe ne i referohemi këtyre si cookie "thelbësore" ose "të domosdoshme". Cookie të tjera na lejojnë të gjurmojmë dhe synojmë interesat e përdoruesve tanë në mënyrë që të përmirësojmë përvojën në veçoritë tona në internet. Palët e treta shërbejnë cookies përmes faqes sonë të internetit për reklama, analiza dhe qëllime të tjera. Kjo shpjegohet më në detaje më poshtë.

Si mund të kontrolloj cookies?
Ju keni të drejtë të vendosni nëse do të pranoni ose refuzoni cookies. Ju mund të ushtroni të drejtat tuaja të cookie-t duke përcaktuar preferencat tuaja në Menaxherin e të Drejtave të Cookie. Menaxheri i të Drejtave të Cookie ju lejon të zgjidhni se cilat kategori të skedarëve të skedarëve pranoni dhe refuzoni. Cookies thelbësore janë absolutisht të nevojshme për t'ju ofruar shërbime dhe nuk mund të refuzohen.

Menaxheri i të Drejtave të Cookie mund të gjendet në shiritin e njoftimeve dhe në faqen tonë të internetit. Nëse zgjidhni të refuzoni cookie-t, mund të përdorni përsëri faqen tonë të internetit, por qasja juaj në disa funksione dhe disa zona të faqes sonë të internetit mund të jetë e kufizuar. Ju gjithashtu mund të vendosni ose modifikoni kontrollet e shfletuesit tuaj të internetit për të pranuar ose refuzuar cookie-t.

Llojet specifike të kukive të palëve të para dhe të palëve të treta të shërbyera përmes faqes sonë të internetit dhe funksionet që ato kryejnë mund të ndryshojnë në varësi të veçorive specifike në internet që vizitoni. Për më shumë informacion rreth këtyre cookies, ka përshkrime në tabelën e mëposhtme:

Cookies thelbësore të faqes në internet:
Këto cookie janë absolutisht të nevojshme për të siguruar akses në disa veçori, të tilla si aksesi në shërbimet e ofruara përmes faqes sonë të internetit.

Emri: safe_customer_sig
Qëllimi: Përdoret për hyrjen e klientit.
Ofruesi: beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: server_cookie
Kohëzgjatja: 1 vit

Analiza dhe kukit e personalizimit:
Këto cookie mbledhin informacion për të na ndihmuar të kuptojmë se si përdoret faqja jonë e internetit ose të vlerësojmë efektivitetin e fushatave tona të marketingut, ose të na ndihmojnë të personalizojmë faqen tonë të internetit për ju.

Emri: _y
Qëllimi: Shopify analitikë.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 11 muaj 30 ditë
Emri: _s
Qëllimi: Shopify analitikë.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 30 minuta
Emri: _shopify_y
Qëllimi: Shopify analitikë.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 11 muaj 30 ditë
Emri: _shopify_s
Qëllimi: Shopify analitikë.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 30 minuta

Cookie reklamimi:
Këto cookie përdoren për t'i bërë mesazhet reklamuese më të rëndësishme për ju. Ai kryen funksione të tilla si parandalimi i shfaqjes së vazhdueshme të reklamës së njëjtë, sigurimi që reklamat të shfaqen në mënyrë korrekte për reklamuesit dhe ndonjëherë zgjedh reklama bazuar në interesat tuaja.

Emri: _cmp_a
Qëllimi: Gjurmon ndërveprimet e përdoruesve me reklamat.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Google
Vendi: Kanada
Lloji: server_cookie
Kohëzgjatja: 1 ditë
Emri: _landing_page
Qëllimi: Gjurmon faqet e gjurmimit.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 13 ditë
Emri: _shopify_sa_p
Qëllimi: Shopify analitikë mbi marketingun dhe referimet.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 29 minuta
Emri: _shopify_sa_t
Qëllimi: Shopify analitikë mbi marketingun dhe referimet.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 29 minuta
Emri: _orig_referrer
Qëllimi: Gjurmon faqet e gjurmimit.
Ofruesi: .beebird.io
Shërbimi: Shikoni Politikën e Privatësisë së Shopify
Vendi: Kanada
Lloji: http_cookie
Kohëzgjatja: 13 ditë

Kuki të paklasifikuara:
Këto janë cookie që ende nuk janë kategorizuar. Ne jemi në procesin e klasifikimit të këtyre cookies në bashkëpunim me ofruesit e tyre.

Emri: lokalizimi
Qëllimi: ____________
Ofruesi: beebird.io
Shërbimi: ____________
Vendi: Kanada
Lloji: server_cookie
Kohëzgjatja: 1 vit
Emri: shopifyChatData
Qëllimi: ____________
Ofruesi: beebird.io
Shërbimi: ____________
Vendi: Kanada
Lloji: html_local_storage
Kohëzgjatja: e përhershme
Emri: mbaj_live
Qëllimi: ____________
Ofruesi: beebird.io
Shërbimi: ____________
Vendi: Kanada
Lloji: server_cookie
Kohëzgjatja: 30 minuta

Si mund të kontrolloj cookies në shfletuesin tuaj?
Metodat për refuzimin ose pranimin e cookies përmes kontrollit të shfletuesit të internetit ndryshojnë nga shfletuesi në shfletues, kështu që ju duhet të vizitoni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për më shumë informacion. Këtu janë informacionet rreth menaxhimit të cookies në shfletuesit më të njohur:

krom
Internet Explorer
Firefox
Safari
Buzë
Opera
Për më tepër, shumica e rrjeteve të reklamave ofrojnë mundësinë për të hequr dorë nga reklamimi i synuar. Nëse dëshironi më shumë informacion, ju lutemi shikoni këto lidhje:

Aleanca e Reklamimit Dixhital
Aleanca e Reklamimit Dixhital të Kanadasë
Aleanca Evropiane e Reklamimit Dixhital Interaktiv
Çfarë mendoni për teknologjitë e tjera të gjurmimit si web beacons?
Cookies nuk janë mënyra e vetme për të njohur ose gjurmuar vizitorët në një faqe interneti. Ne gjithashtu mund të përdorim teknologji të tjera të ngjashme herë pas here, si p.sh. fenerët e uebit (ndonjëherë të quajtur "pikselë gjurmues" ose "gif të qartë"). Këto janë grafika të vogla që përmbajnë një identifikues unik që na lejojnë të gjurmojmë se cilët vizitorë të faqes sonë të internetit shkojnë nga faqja në faqe, dërgojnë cookie, kuptojmë se keni ardhur në faqen tonë të internetit nga një reklamë në internet e shfaqur në një faqe interneti të palëve të treta, përmirësojmë performancën e sajtit dhe matni suksesin e fushatave të marketingut me email. Shumë prej këtyre teknologjive varen nga cookie-t për të funksionuar siç duhet, kështu që refuzimi i skedarëve mund të dëmtojë funksionalitetin e tyre.

A përdorni cookie Flash ose objekte të përbashkëta lokale?
Faqet e internetit mund të përdorin gjithashtu “Objekte të përbashkëta lokale” (LSO), të njohura gjithashtu si “Flash Cookies”, të cilat përdoren për të mbledhur dhe ruajtur informacione në lidhje me përdorimin tuaj të shërbimeve tona, për të parandaluar mashtrimin dhe për operacione të tjera të sajtit. Nëse nuk dëshironi të ruani Flash Cookies në kompjuterin tuaj, mund të ndryshoni cilësimet për të bllokuar Flash Cookies duke përdorur veglat në panelin e cilësimeve të ruajtjes së faqes në internet që ndodhet në seksionin "Vegla" të Flash player-it tuaj. Ju gjithashtu mund të shkoni te paneli i cilësimeve të ruajtjes globale dhe të ndiqni udhëzimet për të kontrolluar Flash Cookies (këto udhëzime përfshijnë, për shembull, fshirjen e Flash Cookies ekzistuese (të referuara si "informacion" në sajtin Macromedia), duke parandaluar vendosjen e Flash Cookies në kompjuteri juaj pa leje dhe (për Flash Player 8 e më vonë) ) mund të përmbajë udhëzime për bllokimin e Flash Cookies që nuk janë dorëzuar nga operatori i faqes).

Ju lutemi vini re se kur vendosni Flash Player të kufizojë ose bllokojë pranimin e Flash Cookies, ai mund të zvogëlojë ose bllokojë funksionalitetin e disa aplikacioneve Flash, gjë që mund të zvogëlojë funksionalitetin e aplikacioneve Flash të përdorura në lidhje me shërbimet tona ose përmbajtjen në internet.

A ofroni reklama të synuara?
Palët e treta mund të dorëzojnë cookie në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare përmes faqes sonë të internetit për t'ju shërbyer reklama. Këto kompani mund të përdorin informacione në lidhje me vizitat tuaja në këtë faqe dhe faqet e tjera të internetit për të ofruar reklama përkatëse për mallrat dhe shërbimet me interes për ju. Ata gjithashtu mund të përdorin teknologjitë e përdorura për të matur efektivitetin e reklamave. Informacioni i mbledhur në këtë proces nuk na lejon të identifikojmë drejtpërdrejt ju, informacionin tuaj të kontaktit ose informacione të tjera personale, por ata mund t'i japin nëse vendosni t'i jepni.

Sa shpesh e përditësoni këtë politikë të cookie-ve?
Ne mund të përditësojmë herë pas here Politikën tonë të Cookie-ve për të trajtuar ndryshimet në cookies që përdorim ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore. Prandaj, ju lutemi vizitoni rregullisht këtë Politikë të Cookies për të qëndruar të informuar në lidhje me përdorimin tonë të cookies dhe teknologjive të ngjashme.

Data në krye të kësaj Politike të Cookies tregon se kur është përditësuar për herë të fundit.
Ku mund të marr më shumë informacion?
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin e cookie-ve tona ose teknologjive të tjera, ju lutemi dërgoni email në info@beebird.io.