Kush jemi ne?

rreth nesh

Beebird Technology është një kompani teknologjike inovative e themeluar në Universitetin Teknik të Stambollit Teknokent në 2019. Ai zhvillon dhe prodhon karta të specializuara IoT në fusha të tilla si pajisjet shtëpiake dhe produktet e shëndetit dixhital duke përdorur teknologjitë AIoT (Inteligjenca Artificiale dhe Interneti i Gjërave). Kompania jonë ofron zgjidhje inteligjente që synojnë lehtësimin e jetës së përditshme të përdoruesve dhe përmirësimin e menaxhimit të shëndetit të tyre. Për sa i përket sigurisë dhe privatësisë, ajo vazhdon punën e saj duke iu përmbajtur rreptësisht standardeve ndërkombëtare dhe vendore të mbrojtjes së të dhënave si GDPR dhe KVKK. Ne prodhojmë produktet tona duke përdorur teknologjitë më të përditësuara në fabrikën tonë të vendosur në Zonën e Organizuar Industriale të Stambollit Dudullu. Beebird Technology është një kompani inovative dhe pioniere që synon të përdorë teknologjinë për të lehtësuar dhe përmirësuar jetën e njeriut.

AIoT

AIoT është një teknologji inovative që kombinon fuqitë e Inteligjencës Artificiale (AI) dhe Internetit të Gjërave (IoT). Ky integrim u mundëson pajisjeve jo vetëm të mbledhin të dhëna, por edhe të marrin vendime të zgjuara duke i analizuar këto të dhëna. 

Si Beebird Technology, ne zhvillojmë dhe prodhojmë karta speciale IoT që mund të integrohen në një gamë të gjerë produktesh si pajisje shtëpiake dhe produkte shëndetësore dixhitale. Këto karta janë krijuar për të bërë më të lehtë jetën tuaj të përditshme duke i bërë produktet tuaja më të zgjuara.

Produktet tona kanë kapacitetin për të kryer analiza komplekse të të dhënave dhe për t'i përpunuar këto të dhëna në çast. Falë analizave tona të mbështetura nga inteligjenca artificiale, pajisjet tona mësojnë sjelljen e përdoruesit, parashikojnë nevojat e përdoruesve dhe bëjnë rekomandime të personalizuara bazuar në këtë informacion. Këto veçori u ofrojnë përdoruesve mbështetje në menaxhimin e të ushqyerit, stilit të jetesës dhe shëndetit, si dhe përmirësimin e strategjive të marketingut dhe menaxhimit të produkteve për kompanitë.

Siguria dhe privatësia janë prioritete për Beebird Technology. Ne përdorim teknologjitë më të përditësuara dhe të besueshme për të mbrojtur të dhënat tuaja dhe për të siguruar privatësinë tuaj. Ne sigurojmë besimin e individëve dhe institucioneve me punën tonë që përputhet plotësisht me standardet e mbrojtjes së të dhënave si GDPR dhe KVKK.

Shëndeti Dixhital

Si Beebird Technology, ne ofrojmë mjete inovative për të ndihmuar përdoruesit tanë të monitorojnë dhe përmirësojnë shëndetin e tyre duke përdorur teknologjitë e inteligjencës artificiale dhe IoT në fushën e zgjidhjeve të shëndetit dixhital. Duke analizuar vazhdimisht të dhënat shëndetësore, këto sisteme ofrojnë rekomandime të personalizuara shëndetësore për përdoruesit tanë dhe mund të zbulojnë paraprakisht rreziqet e mundshme shëndetësore.

Mbledhja dhe analiza e të dhënave shëndetësore:Pajisjet tona monitorojnë vazhdimisht nivelet e aktivitetit fizik të përdoruesve, cilësinë e gjumit, ritmet e zemrës dhe të dhëna të tjera biometrike. Këto të dhëna analizohen nga algoritmet tona të avancuara dhe krijohen informacione domethënëse për shëndetin e përdoruesit. Për shembull, duke identifikuar parregullsitë në modelet e gjumit, ne mund të bëjmë sugjerime që do të përmirësojnë cilësinë e gjumit.

Rekomandime të personalizuara shëndetësore:Bazuar në të dhënat shëndetësore, ne u ofrojmë përdoruesve programe të personalizuara diete dhe ushtrimesh. Këto programe janë përgatitur posaçërisht për gjendjen shëndetësore dhe mënyrën e jetesës së përdoruesit. Për shembull, ne zhvillojmë dieta me pak yndyrë për kolesterol të lartë ose rekomandime ushqyese që rregullojnë sheqerin në gjak për diabetin.

Analiza e rrezikut dhe kujdesi parandalues:Falë aftësisë sonë të analizës së të dhënave, ne mund të zbulojmë paraprakisht rreziqet e sëmundjeve dhe të rekomandojmë strategji parandaluese shëndetësore. Duke ofruar paralajmërime të hershme për gjendjet kronike si presioni i lartë i gjakut, ne u mundësojmë përdoruesve të menaxhojnë më mirë shëndetin e tyre. Ashtu si në shembullin e Anës, ndryshimet e stilit të jetesës të rekomanduara për menaxhimin e presionit të gjakut mund të përmirësojnë ndjeshëm rezultatet shëndetësore.

Siguria dhe privatësia: Në të gjitha këto procese, siguria dhe konfidencialiteti i të dhënave të përdoruesit ruhen në nivelin më të lartë. Të dhënat ruhen në formë të koduar dhe mund të aksesohen vetëm nga personeli i autorizuar. Teknologjia Beebird përputhet plotësisht me standardet ndërkombëtare të mbrojtjes së të dhënave dhe rregulloret lokale.

Pajisjet e Vogla

Si Beebird Technology, ne ofrojmë pajisje shtëpiake inteligjente të fuqizuara nga teknologjitë AI dhe IoT për ta bërë jetën tuaj të përditshme më të lehtë dhe për të kursyer kohë. Këto mjete, përmes veçorive të tyre miqësore për përdoruesit dhe aplikacionit tonë inteligjent, sugjerojnë receta dhe metoda gatimi të personalizuara që mbështesin një mënyrë jetese të shëndetshme.

Peshoret inteligjente:peshoret tona inteligjente peshojnë saktësisht përbërësit e shtëpisë tuaj, llogaritin vlerat ushqyese dhe ofrojnë receta të përshtatshme për dietën tuaj. Ai gjithashtu identifikon mangësitë dhe krijon një listë blerjesh duke i përshtatur përbërësit tuaj me recetat.

Përpunuesit e ushqimit: Përgatitja e perimeve, frutave dhe ushqimeve të tjera nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Përpunuesit tanë të ushqimit thjeshtojnë procesin e gatimit duke përshpejtuar punën tuaj të kuzhinës. Ai ofron udhëzime se cilat materiale të përpunohen dhe si, sipas sugjerimeve të marra përmes aplikacionit tonë.

Makinat e kafesë: Për një përvojë të përsosur kafeje çdo mëngjes, aparatet tona të kafesë me AI mësojnë preferencat tuaja të kafesë dhe përgatisin pije të personalizuara. Duke u përshtatur automatikisht sipas orëve tuaja të zgjimit, siguron që kafeja juaj të jetë gati pikërisht kur e dëshironi.

Friferërat: Për vakte më të shëndetshme, tharëset tona garantojnë shijen maksimale me yndyrë minimale. Ai vendos programet automatike të gatimit sipas pjatës që zgjidhni nga biblioteka e recetave në aplikacionin tonë dhe siguron që të merrni rezultate të përsosura çdo herë.

Të pajisura me teknologjinë IoT, këto pajisje integrohen pa probleme me aplikacionin dhe serverët tanë inteligjentë, duke shtuar një kontakt të zgjuar dhe të shëndetshëm në jetën tuaj të përditshme.

Lajme

Certifikatat tona

Beebird Teknoloji A.Ş.

Organizasyon Şeması

Günlük yaşamınızı iyileştirmek için tasarlanan yenilikçi ürünlerimizle teknolojinin geleceğini deneyimleyin.