S.S.S.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Pyetjet e bëra më shpesh

Biznesi ynë është një pionier në zhvillimin e produkteve të bazuara në teknologjinë IoT (Internet of Things), të pajisur me protokolle lidhjesh shumë të sigurta dhe të shpejta. Këto protokolle synojnë të transformojnë jetën tuaj të përditshme duke mundësuar ndërveprimin e pajisjeve tona me inteligjencën artificiale të bazuar në cloud.

Këto protokolle lidhjeje të përdorura në produktet tona kanë standarde sigurie të nivelit të lartë. Ai është i pajisur me masa sigurie standarde të industrisë për të siguruar mbrojtjen dhe konfidencialitetin e të dhënave të përdoruesit. Kjo siguron që informacionet personale dhe të dhënat e klientëve tanë në pajisjet e tyre të jenë gjithmonë të sigurta.

Këto protokolle garantojnë një lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme. Produktet tona përdorin një lidhje të shpejtë interneti për të bashkëvepruar me inteligjencën artificiale të bazuar në cloud. Kjo mundëson transmetimin dhe analizën e të dhënave në kohë reale, duke u ofruar përdoruesve tanë reagime të menjëhershme dhe përvoja të optimizuara.

Infrastruktura jonë cloud e mbështetur nga inteligjenca artificiale shkëmben të dhëna midis pajisjeve. Kjo përmirëson aftësitë e të mësuarit të pajisjeve dhe u lejon atyre të kuptojnë preferencat e përdoruesve. Duke analizuar zakonet e përdoruesve, produktet tona bëhen më të personalizuara dhe ndërvepruese me kalimin e kohës.

Për më tepër, këto protokolle lidhjeje ofrojnë një strukturë fleksibël për përditësime dhe përmirësime. Produktet tona mund të përditësohen vazhdimisht në përputhje me zhvillimet aktuale teknologjike dhe të ofrojnë gjithmonë karakteristikat më të fundit për përdoruesit tanë.

Me pak fjalë, protokollet e lidhjeve të shpejta me siguri të lartë të përdorura në produktet tona ndërveprojnë me renë kompjuterike të mbështetur nga inteligjenca artificiale për t'u ofruar klientëve tanë një përvojë të sigurt, të shpejtë dhe të personalizuar IoT.

Inteligjenca artificiale është krijuar për t'iu përgjigjur menjëherë kërkesave, preferencave dhe nevojave të përdoruesve tanë. Ky sistem është duke u përmirësuar vazhdimisht për të adresuar një gamë të gjerë nevojash të përdoruesve.

Së pari, sistemi ynë i rekomandimeve të AI bën rekomandime bazuar në preferencat dhe zakonet e përdoruesve. Për shembull, nëse një përdorues kërkon më shumë kafe me kafeinë, aparati i kafesë mund të rregullojë automatikisht sasinë e kafeinës dhe të krijojë llojin e preferuar të kafesë nga përdoruesi.

Po kështu, sistemi ynë i fuqizuar nga AI mund të plotësojë gjithashtu nevojat specifike ushqyese të përdoruesit. Për shembull, mund të krijojë dieta speciale ose të bëjë rekomandime ushqimore për një përdorues me sëmundje celiac.

Për më tepër, ai mund t'u ofrojë përdoruesve rekomandime shëndetësore duke interpretuar ndryshimet e peshës në peshoren tonë inteligjente. Përdoruesit mund t'i ofrohen rekomandime ushqimore ose ushtrimesh bazuar në ndryshimet në peshë.

AI përdoret gjithashtu për të rritur aksesin e përdoruesve në opsionet e ushqimit të shëndetshëm, të tilla si krijimi i recetave me më pak yndyrë të pangopur. Kjo u mundëson përdoruesve të prezantohen me receta të personalizuara, duke marrë parasysh zakonet e tyre dietike.

Ky proces është vetëm një shembull se si inteligjenca artificiale po i bën pajisjet tona shtëpiake të zgjuara. Algoritmet e inteligjencës artificiale në zhvillim të vazhdueshëm vazhdojnë të zhvillojnë veçori të reja dhe inovative për të lehtësuar dhe përshtatur jetën e përditshme të përdoruesve tanë.

Makinë inteligjente kafeje: Një aparat kafeje inteligjente që mund të rregullojë llojet e kafesë sipas preferencave të përdoruesit dhe ofron opsione kafeje të personalizueshme.
Airfryer inteligjente: Furgezues inteligjent me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe programe speciale gatimi për të përgatitur ushqime të shëndetshme dhe me pak yndyrë.
Monitorues i presionit të gjakut Bluetooth: monitor i integruar i presionit të gjakut me aplikacion celular i aktivizuar me Bluetooth për të matur dhe monitoruar vlerat e presionit të gjakut të përdoruesve.
Glukometër Bluetooth: Një glukometër i aktivizuar me Bluetooth që i ofron të dhëna përdoruesit për të gjurmuar dhe analizuar nivelet e sheqerit.
Shkalla e zgjuar e kuzhinës: Një peshore e zgjuar kuzhine me një ekran dixhital që ofron matje të sakta.
Smart Body Scale: Një peshore inteligjente e trupit me analizë të përbërjes së trupit dhe integrim të aplikacionit celular që ndihmon përdoruesin të gjurmojë të dhënat e tij shëndetësore.

Beebird Home Superapp, një aplikacion special për përdorimin e produkteve tona, është krijuar për platformat iOS dhe Android. Ky aplikacion ka ndërfaqen e nevojshme për të menaxhuar, kontrolluar dhe personalizuar pajisjet tona shtëpiake inteligjente.
Duke shkarkuar Superapp-in Beebird Home në smartfonin tuaj, ju mund t'i përdorni pajisjet tona lehtësisht dhe të sigurt. Aplikacioni ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe mundëson integrimin midis pajisjeve. Në këtë mënyrë, ju mund të menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja inteligjente të shtëpisë nga një pikë e vetme.
Aplikacioni i lejon përdoruesit e tij të kontrollojnë në distancë pajisjet, të vendosin orare, të ruajnë preferencat e personalizuara dhe të ofrojnë një përvojë miqësore për përdoruesit. Për më tepër, falë veçorive tona të IoT, ai ju jep mundësinë për të kontrolluar dhe monitoruar pajisjet tuaja edhe kur jeni larg shtëpisë.

Siguria e klientit është një nga prioritetet më të larta për biznesin tonë. Pajisjet tona dhe softueri i bazuar në renë kompjuterike përdorin certifikata dhe standarde të pranuara ndërkombëtarisht të sigurisë. Pajisjet tona me komponentë elektronikë janë projektuar posaçërisht për të përmbushur standardet ndërkombëtare të sigurisë.

Gjatë projektimit dhe prodhimit të pajisjeve tona, ne jemi përpjekur të respektojmë rreptësisht protokollet standarde të sigurisë të industrisë si në nivelet e harduerit ashtu edhe në atë të softuerit. Kjo synon të mbrojë të dhënat e përdoruesit dhe të sigurojë sigurinë e pajisjeve në nivelin maksimal.

Për më tepër, softueri ynë në nivel cloud është i pajisur me masa sigurie të përcaktuara brenda fushës së rregulloreve. Në këtë mënyrë, ndërsa të dhënat e përdoruesit ruhen në cloud, ato janë shumë të mbrojtura dhe konfidenciale. Janë marrë masa të tilla si teknologjitë e kriptimit, kontrollet e aksesit dhe përditësimet e vazhdueshme.

Pajisjet dhe softueri ynë janë zhvilluar me ndjeshmëri ndaj sigurisë dhe i kushtojnë rëndësi të madhe mbrojtjes së informacionit dhe të dhënave personale të klientëve tanë. Në këtë mënyrë, klientët tanë mund t'i përdorin produktet tona në mënyrë të sigurt dhe të jenë të sigurt se informacioni i tyre personal është i sigurt.

Matësit e presionit të gjakut dhe glukozës:
Inteligjenca Artificiale dhe IoT përdoren në pajisjet e kujdesit shëndetësor si monitorët e presionit të gjakut dhe glukometrat, duke i lejuar përdoruesit të gjurmojnë dhe regjistrojnë me lehtësi këto të dhëna. Matjet regjistrohen në çast nëpërmjet pajisjeve dhe përdoruesit mund t'i qasen ato nga distanca nëpërmjet aplikacioneve celulare. Kështu, sigurohet një monitorim dhe regjistrim i vazhdueshëm i gjendjes së tyre shëndetësore.
Kafebërës dhe frulator:
Makineritë e kafesë të mbështetura nga inteligjenca artificiale mësojnë llojet e kafesë të preferuara të përdoruesve dhe ofrojnë përvoja të personalizuara të bërjes së kafesë. Pajisjet e gatimit si Airfryer, nga ana tjetër, u ofrojnë përdoruesve programe të veçanta gatimi, duke lehtësuar procesin e përgatitjes së vakteve sipas recetave dhe preferencave të caktuara. Ofron veçori të zgjuara për përdoruesit për të monitoruar dhe kontrolluar nga distanca procesin e gatimit.
Peshorja e kuzhinës dhe trupit:
Inteligjenca artificiale dhe integrimi IoT mundëson matje dhe gjurmim të saktë në peshoren e kuzhinës dhe peshoret e trupit. Këto pajisje i ndihmojnë përdoruesit të marrin matje të sakta gjatë përgatitjes së vakteve dhe gjurmimit të të dhënave shëndetësore. Për më tepër, të dhënat e matura ofrojnë raporte të detajuara për përdoruesit përmes aplikacioneve celulare, duke i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre personale.

Ne i kushtojmë rëndësi të madhe efiçencës së energjisë në produktet tona si aparatet e kafesë dhe tharëset e ajrit. Edhe pse aparatet tona të kafesë janë në të njëjtën kategori si makinat e ekspresit, ato përdorin energjinë në mënyrë efektive falë modeleve tona të veçanta të kontrollit të nxehtësisë. Këto dizajne ofrojnë kursime energjie prej rreth 90%. Në këtë mënyrë, kursen para dhe siguron një përvojë cilësore të kafesë duke optimizuar përdorimin e energjisë gjatë procesit të përgatitjes së kafesë.

Airfryer, nga ana tjetër, është krijuar për t'iu përgjigjur plotësisht dëshirave të përdoruesit. Kjo pajisje ka aftësi gatimi bazuar në preferencat specifike të përdoruesit. Punon sipas kushteve të përcaktuara nga përdoruesi dhe konsumon as më shumë e as më pak energji. Kjo i lejon përdoruesit të përdorin energjinë me efikasitet duke arritur rezultatin e dëshiruar.
Të dy produktet tona janë të dizajnuara për efikasitet energjetik dhe synojnë të mbajnë kursimet e energjisë në nivelin më të lartë duke përmbushur nevojat e përdoruesve të tyre.

Ne ofrojmë një garanci të veçantë dhe shërbim mbështetës për të pasqyruar besimin tonë në cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve tona. Produktet tona janë nën garancinë e kompanisë sonë dhe janë të garantuara për tre vjet, duke përjashtuar gabimet e përdoruesit. Ne ofrojmë riparim ose zëvendësim falas për çdo defekt prodhimi ose punimi që mund të ndodhë gjatë kësaj periudhe.

Ka gjithsej 40 pika shërbimi teknik në 7 rajone në të gjithë Turqinë. Këto shërbime u shërbejnë përdoruesve tanë për të ofruar mirëmbajtje, riparim dhe mbështetje teknike për produktet tona. Qendra jonë e thirrjeve mund të kontaktohet në 4442495 nga ora 08:00 deri në 17:30 gjatë ditëve të javës dhe nga ora 09:00 deri në 14:00 të shtunave. Gjithashtu, telefonatat e bëra jashtë orarit të punës regjistrohen dhe konsumatorët kthehen sa më shpejt që të jetë e mundur gjatë orarit të parë të punës.

Ne jemi të përkushtuar për kënaqësinë e klientit dhe përdorimin afatgjatë të produkteve tona. Në këtë drejtim, ne jemi të gatshëm për çdo pyetje, problem apo kërkesë për mbështetje të përdoruesve tanë. Ne qëndrojmë prapa produkteve tona dhe jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë një përvojë të besueshme.

Kompania jonë përditëson rregullisht pajisjet dhe softuerin tonë duke përdorur inteligjencën artificiale dhe teknologjitë IoT. Falë teknologjive speciale që kemi zhvilluar, pajisjet tona mund të përditësohen automatikisht përmes internetit. Këto përditësime kryhen për të përmirësuar performancën e pajisjeve, për të shtuar veçori të reja ose për të mbyllur dobësitë e sigurisë.

Po kështu, aplikacionet tona celulare Android dhe iOS marrin gjithashtu përditësime të rregullta. Këto përditësime janë bërë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, për të shtuar veçori të reja ose për të përditësuar masat e sigurisë. Përdoruesit mund të përditësojnë aplikacionet që kanë instaluar në pajisjet e tyre dhe të shkarkojnë versionet më të fundit nëpërmjet Google Play Store ose App Store.

Këto procese kryhen rregullisht për të siguruar që përdoruesit tanë të përdorin gjithmonë pajisjet dhe aplikacionet e tyre në mënyrën më të përditësuar dhe efikase. Ne vazhdojmë të integrojmë risitë dhe përmirësimet teknologjike në pajisjet dhe aplikacionet tona celulare, duke mbajtur kënaqësinë dhe sigurinë e klientit në krye.