Midis 22-24 Nëntorit, Beebird bëri prezantime të detajuara mbi teknologjitë e shëndetit dixhital, e-shëndetin, sistemet IoT për shëndetin dhe aplikimet e inteligjencës artificiale në Kongresin e Informatikës dhe Teknologjive Shëndetësore #HIMSS. Kompania synon të kontribuojë në transformimin dixhital në fushën e kujdesit shëndetësor duke ofruar zgjidhje inovative dhe aplikacione teknologjike të avancuara që drejtojnë sektorin.

Beebird vazhdon misionin e saj për të ofruar zgjidhje që i shtojnë vlerë sektorit duke ndjekur nga afër zhvillimet dhe risitë aktuale në teknologjitë shëndetësore.