Slush 2023, e mbajtur në Helsinki, si një nga konferencat kryesore të startup-eve në Evropë, priti këtë vit më shumë se 3 mijë investitorë, 5 mijë sipërmarrës dhe më shumë se 13 mijë entuziastë të teknologjisë nga më shumë se 100 vende. Gjatë aktivitetit 2-ditor u mbajtën më shumë se 20 mijë takime dhe u mbajtën më shumë se 300 seanca anësore.

Në këtë ngjarje, sipërmarrësit që operojnë në fusha inovative si shërbimet financiare dixhitale, realiteti i shtuar, realiteti virtual, shërbimet e kujdesit shëndetësor dixhital dhe pajisjet mjekësore inteligjente u takuan me investitorë potencialë dhe rritën shikueshmërinë e tyre në tregun ndërkombëtar. Tema e inteligjencës artificiale tërhoqi vëmendje të madhe në këtë ngjarje.

Beebird Technology mbajti takime të frytshme me më shumë se 25 investitorë globalë në Slush 2023 në lidhje me platformën e saj IoT të bazuar në inteligjencën artificiale, pajisjet e vogla shtëpiake dhe produktet e shëndetit dixhital. Këto takime treguan vendosmërinë e kompanisë për të rritur ndikimin e saj në tregun global.