Beebird Technology mori pjesë në Panairin e Elektronikës së Konsumatorit CES 2023 në Las Vegas. Kompania, e cila mori pjesë në panair me shumë produkte inovative me softuer dhe harduer të teknologjisë së lartë, tërhoqi interes të madh dhe zhvilloi shumë takime në këtë sektor.
Gjatë panairit, stenda e Beebird Technology ofroi një gamë të gjerë produktesh, nga sistemet e shtëpive inteligjente deri tek teknologjitë dixhitale të shëndetit dhe asistentët personalë. Vizitorët patën mundësinë të ekzaminojnë nga afër suksesin e kompanisë në zgjidhjet e shtëpive inteligjente, produktet e mbështetura nga inteligjenca artificiale dhe teknologjitë e ardhshme.
Beebird Technology bëri prezantime të detajuara për vizionin e saj të ardhshëm dhe risitë teknologjike, si dhe portofolin e produkteve të saj, në takimet me përfaqësues të industrisë gjatë panairit. Performanca mbresëlënëse e kompanisë në CES 2023 ka forcuar vendin e saj në industri dhe e ka pozicionuar atë si një lojtar kryesor në botën e teknologjisë.