Beebird Technology tërhoqi vëmendjen me produktet e saj që mbështesin jetesën e shëndetshme në Panairin IFA të Berlinit 2023. Kompania ofroi mundësi të ndryshme për vizitorët me zgjidhjet e saj të fokusuara në mbrojtjen e shëndetit në shtëpi. Këto përfshinin veçoritë e pajisjes si "Airfryer inteligjent", "Makina e zgjuar e kafesë", "peshore" inteligjente, matjen e presionit të gjakut dhe sheqerit, të cilat ofrojnë mundësi gatimi të shëndetshme.

Një nga aplikacionet që tërhoqi vëmendje të veçantë ishte 'Beebird Home', i cili përmban video gatimi në 25 gjuhë të ndryshme. Ky aplikacion u integrua me pajisjet IoT dhe tërhoqi vëmendjen e madhe të vizitorëve të panairit.

Kompania vazhdon punën e saj për të mbështetur jetesën e qëndrueshme dhe synon të bëhet një markë lider në efikasitetin e energjisë të pajisjeve shtëpiake. Ajo tërheq vëmendjen në këtë fushë duke theksuar efiçencën e energjisë në produktet e saj me aplikacionet e saj inteligjente.