Softueri Beebird IoT

Si funksionon?

Ju mund të shkarkoni manualet e përdorimit të produkteve tona këtu.

444 2495

Qendra jonë e thirrjeve mund të kontaktohet në 4442495 nga ora 08:00 deri në 17:30 gjatë ditëve të javës dhe nga ora 09:00 deri në 14:00 të shtunave. Gjithashtu, telefonatat e bëra jashtë orarit të punës regjistrohen dhe konsumatorët kthehen sa më shpejt që të jetë e mundur gjatë orarit të parë të punës.