Përditësimi i fundit: 18.10.2023


Faleminderit për blerjet në Beebird Shop. Ne kujdesemi për kënaqësinë tuaj. Mësoni për të drejtat dhe përgjegjësitë tuaja të kthimit duke lexuar me kujdes politikën tonë të kthimit.

Politika e kthimit 14 ditore

Ju mund të kërkoni një rimbursim brenda 14 ditëve nga data që keni marrë produktin tuaj.

Pranueshmëria për kthime

Për t'u kthyer, produkti juaj duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

Produkti duhet të jetë në të njëjtën gjendje si ju ka ardhur.
Nuk duhet të përdoret apo vishet.
Ai duhet të përmbajë të gjitha etiketat origjinale dhe të jetë në paketim origjinal.
Ju duhet të jepni faturën tuaj ose vërtetimin e blerjes.
Fillimi i një kthimi

Për të filluar kthimin, ju lutemi na kontaktoni në info@beebird.io. Ju lutemi vini re se produktet e kthyera tek ne pa miratim paraprak nuk do të pranohen. Kthimet duhet të dërgohen në adresën tonë më poshtë: Dudullu OSB, DES 116. Cadde, Nr: 16 Umraniye/İstanbul.

Dëmet dhe problemet

Ju lutemi kontrolloni porosinë tuaj kur ta merrni. Nëse merrni një artikull të dëmtuar, të dëmtuar ose të pasaktë, na kontaktoni menjëherë. Ne do të vlerësojmë problemin dhe do ta rregullojmë atë.

Ndryshimet

Për një zgjidhje më të shpejtë, ju mund të ktheni produktin ekzistues dhe të bëni një blerje të veçantë për produktin e ri.

E drejta e anulimit 14-ditore e Bashkimit Evropian

Nëse produktet tuaja dërgohen në Bashkimin Evropian, ju keni të drejtë të anuloni ose ktheni porosinë tuaj brenda 14 ditëve pa dhënë arsye. Produkti juaj duhet të plotësojë kriteret e përcaktuara më parë dhe ju duhet të siguroni faturën ose dëshminë e blerjes.

Rimbursimet

Pasi të marrim dhe inspektojmë kthimin tuaj, ne do t'ju njoftojmë për statusin e autorizimit të kthimit. Nëse miratohet, rimbursimi do të lëshohet në mënyrën tuaj origjinale të pagesës brenda 10 ditëve të punës. Ju lutemi, vini re se mund të duhet pak kohë që banka ose kompania juaj e kartës së kreditit të përpunojë dhe regjistrojë rimbursimin. Nëse kanë kaluar më shumë se 15 ditë pune nga marrja e autorizimit të kthimit, ju lutemi na kontaktoni në [eklenmesi gereken e-posta adresi].

Nëse keni pyetje ose shqetësime të mëtejshme në lidhje me politikën tonë të kthimit, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni në info@beebird.io.

Faleminderit që zgjodhët Beebird Shop dhe shpresojmë që të shijoni përvojën tuaj të blerjeve.